divendres, 15 de maig del 2009

VALORACIÓ GLOBAL DE L'ASSIGNATURA

Ha passat molt ràpid aquest quadrimentre, ja que hem arribat a final de curs i amb això, la finalització de l'assignatura: "Anàlisis d'investigacions educatives".

Considero que hem seguit una dinàmica molt bona dintre d'aquesta assignatura, així com també, l'ambient a classe ha estat molt positiu i molt bona relació entre els mateixos companys de l'aula.
Crec que s'han complert tots els objectius plantejats a l'assginatura, ja que hem relitzat pràctiques dintre de les hores de classe on s'explicava la utilització d'eines vía internet i també altres com el programa per realitzar mapes conceptuals, un instrument molt útil per ara, per posteriors assignatures i pel nostre món professional.
També anomenar que cadascú de nosaltres també hem treballat fora de les hores de classe, per poder realitzar les pràctiques que s'hanaven manant i el treball d'investigació.
Per últim, la realització de la nostra pròpia investigació ha esta molt postiut, ja que d'aquesta manera hem après a elaborar un treball d'investigació amb tots els passos a seguir i també ha estat interessant poder portar-lo a la pràctica dintre d'una institució educativa real. Encara que nosaltres hem tingut dificultats, alhora de que el centre ens deixes passar els instruments o no, ja que cal pensar que és un tema complex, creiem que ha estat un treball que ens ha servit de molt, ja que dins del món professional també ens trobarem amb petits problemes que haurem de solucionar.
Espero que a la resta de companys i companyes també us hagi agradat l'assignatura.
Ens veiem aviat!!!!!!!!!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada